GKV loppersum westeremden

Gereformeerde kerk vrijgemaakt van Loppersum Westeremden en omstreken

Stichting Red een Kind is een christelijke organisatie die zich richt op ondersteuning en ontwikkeling van kinderen en jongeren in Afrika en Azië. Red een Kind werkt nauw samen met lokale partnerorganisaties.

 

logo

 

Onze gemeente heeft twee kinderen geadopteerd, Charles Jacob en Ameed. Ze wonen beide in India. Charles Jacob is geboren op 30 december 1990 en volgt een theologie-opleiding. Ameed is geboren op 16 februari 1999. Ameed volgt speciaal onderwijs.

CCF31122012_00000      Ameed         

Charles Jacob                                      Ameed (overleden op 29 juli 2017)

Het initiatief om deze jongens te steunen is afkomstig vanuit de 'oude' gemeente Westeremden. Charles Jacob wordt ondersteund sinds 1998 en Ameed sinds 2007.

Naast de adoptie van Charles Jacob en Ameed hebben we sinds kort een 'Sponsorgezin' gevonden, de familie Opendun uit Uganda. Michael Opendun is akkerbouwer en verbouwd maïs, cassava en andere producten om het gezin van voedsel te voorzien. Als de oogst voldoende groot is, wordt het overige verkocht op de markt waarmee het gezin een vorm van inkomen heeft. De oudste twee kinderen gaan naar de Kalengo Primary School die op twee kilometer afstand ligt. Hun dochter Mary is ziek en ligt in het ziekenhuis.

 

Mocht u deze jongens of dit gezin willen steunen dan kan dat door maandelijks een kleine gift over te maken naar 306324776 ten name van D. Sander inzake Red een Kind.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via diaconiegkvlopwest@gmail.com

Agenda

Er zijn geen agendapunten
Meer agenda items bekijken

Nieuws

Meer nieuws items bekijken

Online meeluisteren?

U kunt live met onze diensten mee luisteren of vorige diensten terug luisteren
Lees meer

achtergrond afbeelding